12.4 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Primăriile din județul Iași se pregătesc pentru amnistia fiscală! Când vor putea cetățenii să depună cererile pentru ștergerea datoriilor

Primăriile din județul Iași se pregătesc pentru amnistia fiscală. După ce Guvernul României a adoptat ordonanța de urgență, administrațiile publice locale vor da curs cererilor privind ștergerea datoriilor.

Recent, Guvernul României a adoptat Ordonanța de Urgență numărul 107/2021 privind Amnistia Fiscală pentru obligații principale și accesorii. În acest sens, cetățenilor le vor fi anulate datoriile la bugetul de stat.

Primăriile din județul Iași se pregătesc pentru amnistia fiscală. Consiliile Locale vor aproba, în această lună, proiectele de hotărâre

Ordonanța de urgență privind amnistia fiscală are ca scop sprijinirea contribuabililor persoane fizice și a operatorilor economici prin facilitatea fiscală de anulare a dobânzilor, penalităților și accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principale. Concret, cetățenii care au restanțe la bugetul de stat, înregistrate până la 31 august 2024, trebuie să achite doar datoriile principale, ulterior, vor depune o cerere de anulare până la data de 25 noiembrie 2024, astfel, vor putea beneficia de această anulare.

Continuarea pe BZI

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70