12.4 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Movilă: Un nou pol politic de dreapta, gata să lupte pentru cea mai importantă bătălie politică din acest an: alegerile prezidențiale (P)

Astăzi, s-a născut un nou pol politic de dreapta, gata să lupte pentru cea mai importantă bătălie politică din acest an: alegerile prezidențiale.
Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei au decis să meargă împreună în această competiție, unindu-și forțele în sprijinul unui candidat care reprezintă valorile autentice de dreapta – Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei. Acesta este un lider care nu a cedat niciodată în fața PSD și care a demonstrat în repetate rânduri respectul său pentru Constituția României.
Eugen Tomac, președintele PMP: „ Dar avem o veste bună – românii au cu cine să voteze! Suntem conștienți de bătălia ce ne așteaptă, dar considerăm că este o obligație morală a noastră, ca partide de opoziție, să le oferim o alternativă celor care vor o schimbare, atât la alegerile parlamentare, cât şi la cele prezidenţiale”
Noua alianță rămâne deschisă la dialog cu toate forțele politice care împărtășesc obiectivul comun de a susține programul nostru politic, oferind astfel românilor o opțiune reală pentru viitorul țării.

PETRU MOVILA – PRESEDINTE PMP IASI

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70