17.5 C
Paşcani
joi, septembrie 19, 2024

Primarul de la Tătăruși, coordonatorul PSD al zonei Pașcani

Pregătiri pentru alegerile parlamentare si cele prezidențiale. O ședință in acest sens a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la sediul PSD Pașcani au participat primarii PSD de la comunele învecinate precum si lideri de organizație. In urma discuțiilor s-a stabilit ca activitatea politica a PSD pe Colegiul Electoral nr 5 sa fie coordonata de Costel Iosub, primarul comunei Tatarusi., funcție ocupată pana de curând de Dumitru Pantazi. fostul președinte al organizației. din colegiul fac parte municipiul Pascani si comunele învecinate.

Decizia a fost luată in contextul in care Costel Iosub este propus pe locul doi pe lista de candidați PSD pentru Senatul României. Pe lista pentru Camera Deputaților s-au mai înscris trei pășcăneni Dragoș Ionescu – președintele interimar al organizației, Bogdan Alexa si Ciprian Pintilie dar nici unul dintre ei nu se va afla pe primele patru locuri considerate eligibile. Precizările au fost făcute de președintele PSD Iași, Bogdan Cojocaru in cadrul emisiunii Pulsul Zilei.

În același context președintele organizației județene a PSD a vorbit si despre începerea campaniei de strângere de semnături. La Pașcani vor fi amplasate două corturi unul in Piața Casei de Cultura si altul in capătul Esplanadei din zona Vale.

Menționăm ca listele PSD sunt deschise la Senat de Dan Cașcaval, rectorul Universității Tehnice din Iași iar la Camera Deputaților de Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași. Listele finale vor fi stabilite si votate pe parcursul acestei săptămâni.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70