12.4 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Clubul Copiilor Pașcani, cu mai puțin spațiu pentru cursuri. Activitățile vor rămâne aceleași

Clubul Copiilor din Pașcani are în acest început de an școlar mai puțin spațiu la dispoziție. Asta după ce zece clase de elevi de a XI-a și a XII-a de la Liceul „Miron Costin” au început cursurile în această instituție, ca urmare a lucrărilor de reabilitare care se desfășoară la unitatea de învățământ. Decizia a fost luată în baza unui parteneriat încheiat între cele două instituții școlare.

Directorul Clubului Copiilor, Costel Lupei, a dat asigurări că activitățile extrașcolare desfășurate în cadrul clubului nu vor fi afectate de prezența elevilor de liceu. Cu toate acestea, pentru a face loc noilor clase și a optimiza desfășurarea activităților educaționale, orele de curs vor fi micșorate cu 10 minute.

Cele zece clase de elevi vor învăța în două schimburi, iar intrarea este separată de colectivul clubului. De asemenea, unitatea de învățământ de la care provin liceeni asigură și paza printr-un gardian, iar pentru curățenie au fost mutate temporar și două femei de serviciu.

De precizat este faptul că la Clubul Copiilor din Pașcani sunt înscriși circa 900 de elevi care participă la activitățile extrașcolare din unitatea de învățământ.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70