17.5 C
Paşcani
joi, septembrie 19, 2024

Pe ce mai cheltuie Primăria Pașcani banii dumneavoastră

În ultimele zile, administrația locală din municipiul Pașcani a publicat mai multe anunțuri pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice pentru diferite achiziții. Printre acestea se află și achiziționarea unor sisteme de alarmare la efracție și de supraveghere video la Serele Municipale, din strada Morilor și la Căminul Cultural din suburbia Lunca. În total, valoarea acestor două achiziții este de peste 36.000 lei, fără TVA.

Pe lista de cumpărături se mai află și proiectarea și execuția unei instalații de utilizare gaze naturale în piața din zona Vale, de pe strada Ceferiștilor, la o valoare de peste 38.000, fără TVA.

Tot în această perioadă, municipalitatea a închiriat și scena ce va fi folosită pentru spectacolul „Armonii de toamnă”, programat  pe 15 septembrie. Primăria va plăti 16.000 de lei, fără TVA, pentru scenă.

Sume importante vor fi plătite din bugetul local și pentru următoarele achiziții: cartuș de toner și compatibile –  13.760 lei, produse de curățenie – 7.500 lei sau hârtie și carton A4 – aproape 20.600 lei. La aceste sume se adaugă TVA.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70