18.1 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Femeie moartă în condiții suspecte, la Cozmești. Familia reclamă că a fost bătută

Moarte suspectă în satul Cozmești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Fiica unei femei în vârstă de 43 de ani care s-a stins din viață vineri, 23 august, la scurt timp după ce a ajuns la spital, reclamă faptul că mamei ei a fost bătută de bărbatul cu care ar fi avut o relație de concubinaj.

Localnica ar fi fost victima agresiunilor de mai multe ori săptămâna trecută, iar la sfârșitul săptămânii ar fi cerut să fie dusă la spital pentru că se simțea foarte rău. Nu a mai durat mult până când familia a fost anunțată că a murit. Fiica victimei susține că autoritățile nu i-au spus de ce a murit mama ei și vrea să afle adevărul.

Pe adresa redacției au fost trimise imagini în care se observă că femeia avea fața umflată și pete de sânge pe haine.

Într-un răspuns trimis de Inspectoratul de Poliție Județean Iași, cerut de BIT TV, autoritățile spun că „pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență”, dar „a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

La data de 23 august a.c., poliția a fost sesizată de către reprezentanții unei unități medicale din municipiul Pașcani cu privire la faptul că o femeie, de 48 de ani, din comuna Dumești, a decedat la unitatea respectivă.

Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență.

A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” transmite IPJ Iași.

În cauză a fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, procedură care a avut loc și în urma căreia se va stabili care a fost cauza decesului.

Între timp, femeia a fost condusă marți pe ultimul drum de către familie.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70