13.8 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

O persoană a fost prinsă sub un mal de pământ la Cristești. Pompierii și cadre medicale, la fața locului

Accident de muncă mortal marți dimineața, 27 august, în localitatea Cristești. Un bărbat în vârstă de 59 de ani care lucra la o extindere a rețelei de apă și canalizare a fost prins până la mijloc de un mal de pământ care s-a surpat. Persoanele care au văzut incidentul au sunat de urgență la 112 și au cerut ajutorul.

Până să ajungă pompierii, oamenii l-au scos la suprafață pe muncitor, însă era inconștient. Echipajul medical sosit la fața locului a încercat din răsputeri să îl readucă la viață prin manevrele de resuscitare, dar, din păcate, victima a murit.

Autoritățile vor demara o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cine se face vinovat de această tragedie.

De precizat este faptul că în ultima perioada sunt tot mai multe nenorociri de acest fel. În luna aprilie a acestui an, un bărbat a murit la Cotnari în aceleași condiții, iar în martie anul trecut, un alt muncitor de 54 de ani și-a găsit sfârșitul în timpul săpăturilor pentru o extindere de retea de utilități la Heleșteni.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70