20.7 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Amalia Bereș s-a întors în satul natal cu medalia de aur și mașina primită de la Ion Țiriac. Sportiva și sora ei vor primi titlul de Cetățean de Onoare a județului Iași: „Mă bucur că ne este, în sfârșit, recunoscută munca”

Amalia Bereș va primi titlul de Cetățean de Onoare a județului Iași împreună cu sora sa, Mădălina. Sportiva din Mogoșești, Siret, a reușit să câștige medalia de aur la canotaj, proba 8+1

Sportiva de 27 de ani a obținut un rezultat incredibil la Jocurile Olimpice de la Paris, iar acum va primi și titlul de Cetățean de Onoare a județului. Amalia a început canotajul sub îndrumarea surorii ei, Mădălina, și au reușit multe rezultate frumoase împreună.

Amalia Bereș va fi Cetățean de Onoare

Pe lângă medalia de aur, Amalia a mai primit și o mașină nouă de la Ion Țiriac, care le-a făcut o surpriză olimpicilor. Este vorba despre un Hyunday Ioniq 5, care are o valoare de peste 40.000 de euro. Amalia și celelalte sportive au dat dovadă că și România poate face performanță în sport, în ciuda faptului că statul nu investește suficient. Sportiva este o mândrie pentru județul Iași și pentru comunitatea unde ea a crescut.

„Sunt foarte bucuroasă pentru mine și pentru sora mea. Mă tot uitam la colegii mei cum au fost primiți acasă și mă bucur că ne este, în sfârșit, recunoscută munca. A fost un an greu, mai mult psihic decât fizic, având în vedere pregătirile pentru Jocurile Olimpice, însă a ieșit bine. Acum sunt acasă la părinții mei, suntem toată familia, vreau să mă bucur de vacanță și de odihnă. Desigur că am venit cu medalia acasă, ca să le-o arăt părinților. De asemenea, am venit acasă și cu mașina primită de la Ion Țiriac, este un Hyundai Ioniq 5, care îmi place foarte mult”, a transmis Amalia Bereș.

Continuarea pe BZI

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70