13 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Sesizările pentru Poliția Locală Pașcani trebuie depuse la Primărie

Dacă aveți nevoie de ajutorul polițiștilor locale din Pașcani trebuie să știți că sesizările și reclamațiile în scris ar trebui să fie trimise pe adresa Primărie municipiului sau la registratura instituției, nu la sediul Poliției.

Precizările au fost făcute de primarul municipiului în cadrul conferinței săptămânale de presă în contextul în care tot mai mulți pășcăneni se plâng că nu le sunt primite sesizările la Poliția Locală. Primarul spune că corespondența administrației locale, inclusiv pentru serviciile din subordine este centralizată apoi repartizată pentru a fi soluționată, iar Poliția Locală nu are personalitate juridică.

De asemenea, șeful Poliției Locale, Vasilică Avasiloaiei, a spus că cetățenii pot apela la serviciile polițiștilor prin telefon la numărul 0232 710 730, iar intervențiile lor sunt menționate în raportările zilnice. În ceea ce privește mail-urile primite pe adresa Poliției Locale ele sunt redirecționate pe adresa Primăriei.

Menționăm că cele mai multe solicitări de intervenției a Poliției Locale venite din partea cetățenilor sunt privind liniștea și ordinea publică, dar și pe teme urbanistice cu privire la anumite construcții de pe domeniul public.

De precizat este faptul că în cadrul Poliției Locale Pașcani sunt 28 de angajați iar serviciul este dotat cu trei mașini.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70