13 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Vrei să-ți vinzi produsele la Târgul Comunelor din Pașcani? Se fac înscrieri

Producătorii locali și comercianții care doresc să participe la Târgul Comunelor, ce va avea loc pe 15 septembrie pe esplanada din municipiul Pașcani, sunt invitați să se înscrie la Primărie.

Administrația locală a publicat pe site un anunț în acest sens, prin care informează despre eveniment dar și cu privire la documentele necesare pentru cei care vor să își amenajeze standuri și să vândă produse în cadrul evenimentului.

Persoanele interesate trebuie să depună o solicitare scrisă, la care să anexeze autorizația DSVSA în cazul producătorilor și agenților care dețin astfel de autorizații, la Registratura Primăriei și pe adrea de mail office@primariapascani.ro, cu mentiunea „în atentia Compartimentului Sport, Cultura, Culte.

Participanții la eveniment vor avea asupra lor în ziua respectivă documentele care fac dovada legalității de autorizare și funcționare, se mai arată în anunțul administrației locale.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 2 septembrie, ora 15:00.

De precizat este faptul că Târgul Comunelor și spectacolul „Armonii de toamna” vor avea loc duminică, 15 septembrie. Momentele artistice de pe scenă vor începe de la  ora 11:30, se arată în anunț.

Primarul Pașcaniului, Marius Pintilie, a spus că de anul viitor ar urma să fie făcut un regulament privind organizarea, astfel încât și celelalte comune să plătească pentru acest eveniment, mai exact, pentru onorariile artiștilor și alte cheltuieli.

Scopul acestui eveniment este promovarea producătorilor locali din municipiul Pașcani si a comunelor participante, dar și a talentelor locale sau a tradițiilor fiecărei comunități.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Iași și Grupuri de Acțiune Locală din zona municipiului.

 

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70