13 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

ISU Iași are nevoie de șoferi pentru autospeciale. Instituția scoate la concurs 10 posturi

ISU Iași a scos la concurs 10 posturi pentru șoferi de autospeciale. Acestea vor fi la secțiile de pompieri din Pașcani și Târgu Frumos

Candidații trebuie să respecte cerințele de la ISU pentru a fi acceptați la concurs. Din cele 10 posturi, 6 dintre ele vor fi la Secția de Pompieri Pașcani și celelalte 4, la Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos. În perioada următoare, candidații care au îndeplinit cerințele inițiale vor participa la proba practică din cadrul procesului de recrutare.

ISU Iași caută șoferi de autospeciale

Candidații trebuie să dețină permis de conducere, conform categoriilor autovehiculelor pe care le conduc, minim categoriile B și C, dar și aviz medical psihologic, periodic. Data limită pentru depunerea cererilor de înscriere este până la 2 septembrie 2024, iar limita de depunere a dosarelor este până la 19 septembrie 2024. Concursul va avea două probe, cea practică se va desfășura între 9 octombrie 2024 și 3 noiembrie 2024, iar proba scrisă va fi pe 7 noiembrie 2024. Șoferii vor avea doar 15 minute la dispoziție să efectueze manevrele menționate. Nota minimă pentru promovarea acestui test este 7, iar reexaminările nu sunt admise, indiferent de motiv. Candidații nu trebuie să depășească vârsta de 35 de ani.

Continuarea pe BZI

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70