19.1 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Copaci cumpărați cu 2.000 lei/bucata, lăsați la uscat – VIDEO

Bătaie de joc pe bani publici la Primăria Pascani. Zeci de puieți de copaci înalți de câțiva metri au fost lasati sa se usuce la serele municipiului in loc sa fie plantați pe străzi.  Imaginile au fost surprinse in cursul zilei de marți 13 august a.c. de consilierul local Sorin Olariu.

In intervenția sa, Olariu susține ca Primăria ar fi plătit câte aproape 2000 lei din taxele si impozitele pascanenilor pentru fiecare copac iar din imagini reiese ca aproape toți sunt uscați.

Întrebat de BIT TV, viceprimarul Cristian Rățoi sustine ca s-a ajuns in acesta situație pentru ca muncitorii Primăriei nu au avut timp sa ii planteze. Rățoi mai susține ca doar frunzele, nu si copacii, sunt uscate si ca își vor reveni după plantate.

Achizitia a fost făcută de municipalitate la începutul lunii aprilie. Primaria a achitat aproape 54 000 euro fără TVA pentru a cumpara copaci arbuști si flori. Din acești bani, peste 160 000 lei fără TVA au fost cheltuiți pentru cumpărarea a peste 100 de copaci înalți de câțiva metri pentru a fi plantați in locul celor care au s-au uscat anul trecut.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70