17.5 C
Paşcani
joi, septembrie 19, 2024

Leonard Ursu și-a făcut cadou o demisie din Consiliul Local Pașcani

Cu două luni înainte de sfârșitul mandatului, consilierul PSD Leonard Ursu și-a dat demisia din legislativul pășcănean. Documentul a fost depus la secretariatul Primăriei chiar de ziua sa de naștere, pe 5 august a.c. Informația a fost confirmată de președintele interimar al organizației PSD Pașcani, Dragoș Ionescu. Deocamdată nu se știe care sunt motivele demisiei și daca va rămâne sau nu în cadrul PSD. Leonard Ursu nu a raspus la telefon si nici nu a postat un mesaj pe pagina s-a de Facebook.

Conform unor surse neoficiale, Ursu ar fi demisionat în urma unui schimb de replici cu președintele organizației județene Bogdan Cojocaru. El s-ar fi așteptat să fie propus în funcția de președinte interimar al PSD Pașcani, conform acelorași surse. În lipsa unei astfel de propuneri a solicitat ca până la alegerile interne de anul viitor organizația PSD Pașcani să aibă o conducere colectivă, nu un președinte interimar impus de cei de la Iași.  O altă nemulțumire este faptul că în urma rezultatului de la alegerile locale nu se află pe locurile eligibile pentru un nou mandat de consilier local.

Leonard Ursu a ocupat și funcția de director al societății locale de salubritate. Ăn legislativul local a fost unul dintre cei mai vocali consilieri din opoziție.

Mențiomam că săptămâna trecută  alte doua demisii au zguduit organizația locala a PSD: Dumitru Pantazi din funcția de președinte si Gică Zanet din cea de secretar.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70