10.8 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Unde puteți să duceți copiii, aflați în vacanță, în județul Iași? Iată cinci locuri captivante

Mai este o lună de vacanță și nu știți ce activități ar mai putea face copiii în această perioadă? Vă propunem cinci activități captivante pe care cei mici le pot încerca până la finalul verii, de la vizite la fermă la realitate virtuală și jocuri laser tag.
Arcaland – La Arcaland, copiii pot întâlni o mulțime de prieteni blănoși și pufoși, de la alpaca la cerbul carpatin. Situat în Sculeni, comuna Victoria, județul Iași, acest parc poate fi locul potrivit pentru o escapadă de familie. Pe lângă animale, parcul oferă locuri de joacă și diverse activități pentru cei mici.

Este deschis de joi până duminică, între orele 10:00 și 20:00, iar un bilet este 35 lei/persoană, existând reduceri pentru grupuri mari și gratuitate pentru cei mici sau cu nevoi speciale.
Hamak, aventură în mijlocul naturii – În cadrul clubului de agrement Hamak, Aventura Parc oferă trasee pentru toate vârstele, de la cele pentru piticii de 80 cm până la traseele extreme pentru adolescenți. Nu lipsesc nici trambulina elastică, panoul de escaladă, tirul cu arcul sau super tiroliana de 250 m.

 

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70