11.9 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Contract pentru PUZ-ul parcului industrial de la Pașcani

Încă un pas pentru construirea unui parc industrial la Pașcani. În cursul zilei de vineri 2 august a.c. a fost semnat contractul pentru întocmirea unor studii tehnice și a Planului Urbanistic Zonal. Documentația trebuie realizată in șase luni de zile de câștigătorii licitației o asociere între firmele GOLDBACH DESIGN&BUILD S.R.L. București și GOLDBACH CONSULTING S.R.L. Valoarea contractului este de 508 872 lei fără TVA bani care vor fi achitați din bugetul Consiliului Județean Iași. Contractul a fost semnat la Pașcani, municipiul care va beneficia de acesta investiție de către reprezentanții societăților si Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Investiția va fi realizată pe o suprafață de 65 hectare de pășune aflată la intrsecția autostrazilor A7 si A8, în apropiere de suburbia Sodomeni. Terenul ar urma sa fie trecut în intravilanul municipiului iar municipalitatea să asigure utilitățile. Investițiile de amenajare ar urma sa fie făcute tot de Consiliul Județean Iași.

Menționăm că în ultimii 5 ani, CJ Iași a demarat mai multe proiecte privind înființarea de parcuri industriale și care se află în diverse faze de proiectare. Cel mai avansat proiect este la Lețcani, investiție care a fost inițiată acum 15 ani, dar care ar urma să fie finalizată până la finalul anului.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70