13 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Trotuare reabilitate, cu stâlpi pe mijloc

 


Administrația locală din Pașcani reabilitează trotuarele de pe strada 1 Decembrie dar acestea pot fi folosite cu greutate sau aproape de loc pe unele porțiuni din cauza stâlpilor amplasați fix in calea pietonilor. Mai exact in mijlocul trotuarelor au fost amplasați stâlpii de electricitate si câteva capace pentru accesul la rețeaua de canalizare, așa cum se poate vedea in aceste imagini. Primarul Marius Pintilie a făcut o postare pe TIK -TOK de la fata locului fără sa fie deranjat de acesta situație.

Întrebat de BIT TV dacă va face demersuri pentru mutarea stâlpilor de pe trotuar edilul municipiului a spus ca ei au fost puși acolo de câțiva ani de zile și că acum nu are bani și nici un proiect în acest sens.

O situate similară este si pe strada Gării din Pașcani. Tot pe mijlocul trotuarelor au fost amplasați cățiva stâlpi de iluminat stradal. La acea vreme primarul Pintilie a spus ca nu este nici o problemă și că jurnaliștii care au semnalat acesta situație ar exagera. Menționăm ca din cauza stâlpilor amplasați pe mijlocul trotuarelor înguste pietonii mai ales cei aflați in cărucioae sau părinții cu copiii de mână se strecoară cu dificultate sau preferă să circule pe carosabil, existând riscul unor accidente.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70