16.3 C
Paşcani
vineri, octombrie 4, 2024

VIDEO Imagini de coșmar la Iași. O avocată intră cu mașina într-un motociclist: „S-a izbit în spatele meu, intenționat”

O avocată din Iaşi a fost reţinută pentru 24 de ore pentru tentativă de omor şi fugă de la locul accidentului după ce, săptămâna trecută, ar fi şicanat în trafic un motociclist, care a ajuns ulterior la spital cu traumatisme, potrivit Agerpres.

Șicanarea în trafic face victime. FOTO Shutterstock
Șicanarea în trafic face victime. FOTO Shutterstock

Update: Avocata Alexandra Cioată din Iași a lovit intenționat cu mașina un motociclist după o șicanare în trafic și a fugit de la locul accidentului. Ea este acum acuzată de tentativă de omor.

Motociclistul lovit, Alexandru, povestește că se întorcea acasă, după o ieșire cu prietenii. Bărbatul spune că nu înțelege motivul pentru care avocata a adoptat un comportament agresiv. Acesta susține că nu a provocat-o în niciun fel, potrivit bzi.ro.

În timp ce mergeam pe prima bandă, m-am uitat în spate și am văzut că mașina de pe a doua bandă a virat brusc spre mine. Am văzut botul mașinii aproape de roata din spate a motorului meu. M-am speriat și am accelerat. La următorul semafor, trebuia să fac dreapta, spre Miroslava. M-am uitat în oglinzi să vad dacă pot face dreapta, iar atunci am văzut mașina din spate că venea cu viteză foarte mare. Am zis că nu pot să frânez, că, dacă frânez, mă ia din plin. M-am speriat și am virat pe a doua bandă ca să pot lăsa prima bandă liberă pentru mașina din spate să se ducă în față, să nu intre în mine.

Continuarea pe Adevarul 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70