7.1 C
Paşcani
luni, septembrie 30, 2024

Programul de vară al grădinițelor și al creșei, din Pașcani

Mai e puțin până când anul școlar se va încheia, iar părinții care sunt angajați se gândesc deja ce o să facă cu cei mici, de vârstă preșcolară, în perioada vacanței de vară. O soluție care îi ajută doar pe jumătate, este să îi înscrie pe copii la programul de vară al grădinițelor din municipiul Pașcani, pentru cei care deja frecventează aceste instituții.

În luna iunie grădinițele cu program prelungit funcționează după programul obișnuit. În luna iulie, programul va fi asigurat în perioada 1-14 iulie de Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1, iar în perioada 15-26 iulie, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3. De asemenea, creșa va funcționa până pe 31 iulie, informează Florentina Spridon, directoarea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2.

În august, toate grădinițele vor fi închise. O parte din timp personalul va fi în concediu, iar în restul perioadei, se fac pregătirile pentru începerea noului an școlar din toamnă.

Programul urmează să fie publicat și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Iași, atât pentru Pașcani, cât și pentru celelalte orașe din județ.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70