12.8 C
Paşcani
joi, septembrie 19, 2024

„Atât mi-a zis: nu mai pot!” Ultimele cuvinte ale bărbatului mort la UPU Iaşi, uitat o noapte pe scaun cu dureri insuportabile

Un bărbat de 56 de ani din Iaşi a murit la spital, după ce a fost lăsat să agonizeze o noapte întreagă. Deşi a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie conştient şi cooperant, la scurt timp starea pacientului s-a înrăutăţit, iar medicii au luat decizia să-l transfere la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon, acolo unde a fost lăsat să stea aproape 7 ore pe un scaun, într-o sala de aşteptare. Abia după ce a intrat în comă, medicii s-au panicat şi au decis să-l mute pe terapie intensivă. În zadar, însă, după câteva ore bărbatul moare. Familia victimei ne-a cerut ajutorul pe Fii Observator şi vrea ca cei responsabilii să plătească.

„Am sunat salvarea luni dimineaţă la şapte. Ne-a venit salvarea la ora 11. Între timp am mai sunat de două ori. A treia oară când am sunat la ambulanţă, ni s-a închis uşa în nas!”, ne-a declarat soţia bărbatului mort.

Bărbatul a fost trimis dintr-o parte în alta

Aşa a început calvarul bărbatului de 56 de ani. Nişte probleme mai vechi de sănătate, păreau să-i dea din nou târcoale, iar victima acuza dureri grave de spate. Speriată, soţia bărbatului a cerut ajutorul la 112, însă, ambulanţa s-a lăsat aşteptată: „Acuzele fiind dureri lombare. A fost dirijată o ambulanță tip B, care a preluat pacientul la ora 10:30, ajungând cu acesta la spital în jurul orei, 11.56”, a specificat Marlena Crihan, reprezentant SAJ IS.

Continuarea pe Observator

Alte articole

Înscrieri pentru un cor de copii și tineret la ProtopopiatulPașcani

Protopopiatul din municipiul Pașcani organizează înscrieri pentru formarea unui...

Contractul educațional stârnește controverse. Unele școli l-au pus în aplicare, altele în amânare

Contractul educațional stârnește controverse. Obligația semnării acestuia i-a făcut...

Accident cu o victima la Cristești

Un nou accident pe E85 in comuna Cristesti. In...

O ÎNTÂMPLARE CU FINAL FERICIT

În dimineața zilei de 17 septembrie, în jurul orei...
Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70