17.5 C
Paşcani
joi, septembrie 19, 2024

ANM anunță furtuni puternice, în următoarele ore. Ploile, vijeliile şi grindina vor lovi în aproape toată ţara

La această oră, în aproape toată ţara este valabilă o informare meteo de vreme severă. Potrivir ANM, până diseară, la ora 20.00, vor fi ploi, însoțite de vânt și grindină. De sâmbătă, temperaturile vor creşte semnificativ şi vor depăşi 30 de grade Celsius mai ales în sudul şi în estul ţării.

Până joi seara, în toată țara este în vigoare o informare meteorologică de ploi, însoțite pe alocuri de vânt și grindină. Informarea emisă de ANM este în vigoare până joi la ora 20.00.
Va ploua în cea mai mare parte a țării. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și pe alocuri de intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15-25 l/mp și pe alocuri de peste 40 l/mp.
Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi mai ales pe parcursul zilei vor fi averse şi descărcări electrice în zonele de munte, în Maramureş, Transilvania, local în Crişana, Muntenia, Moldova şi Dobrogea şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70