13 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Prima etapă de dezinsecție în municipiul Pașcani prelungită din cauza vremii până pe 7 iunie

S.C. CLP ECOSERV S.R.L. PASCANI,  cu sediul in Municipiul Pascani, str. Moldovei nr.21, jud.Iasi, in calitate de operator al serviciului public de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, conform Contractului de delegare a serviciului public nr.13280/2020,  si a Ordinului de incepere a prestarii serviciului de DDD nr.11468/08.05.2024, aduce la cunostinta publica ca se prelungeste perioada de desfasurare a activitatii de dezinsectie pe domeniul public al Municipiului Pascani –  ETAPA I,  programata pentru intervalul 16.05.2024 – 26.05.2024, din cauze obiective – conditii meteo nefavorabile aplicarii tratamentului (vant, temperaturi scazute pe timpul noptilor, instabilitate atmosferica), activitatea  de dezinsectie fiind programata pentru perioada 27.05.2024 – 07.06.2024,  in intervalul orar 21,00 – 05,00, urmand a fi comunicate  zilele  exacte in care se efectueaza dezinsectia.

Masura a fost dispusa pentru ca tratamentul contra tantarilor si a altor insecte generatoare de disconfort sa aiba eficienta maxima.

Rugam cetatenii ca, in zilele in care se vor efectua activitati de dezinsectie, sa evite deplasarile in intervalul orar sus mentionat, să evite trecerea sau stationarea în zona de acţiune a utilajelor,  sa tina ferestrele  inchise pentru a evita expunerea directa la substantele cu care se efectueaza actiunea de dezinsectie si sa acorde o atentie sporita  supravegherii copiilor si animalelor de companie, pentru a evita eventualele incidente neplăcute.

Persoanele care detin in proprietate/concesiune/inchiriere, lucii de apa populate cu peste, detinatori de stupi si populatii de albine, trebuie sa isi ia masuri de preventie pe perioada actiunii de dezinsectie, pentru a evita producerea unor evenimente de natura sa conduca la afectarea populatiei de pesti si a familiilor de albine. In caz contrar, societatea, in calitate de operator al serviciului public de DDD este absolvita de orice responsabilitate.

In situatia in care, intervin modificari asupra perioadei de desfasurare a activitatii  sau a intervalului orar,  societatea va reveni cu amanunte.

Director General

Ing. DUMITRU  CHIUARIU

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70