16.6 C
Paşcani
duminică, septembrie 29, 2024

Elevă de clasa a V-a lovită pe trecerea de pietoni din fața Școlii Iordache Cantacuzino Pașcani – FOTO/VIDEO

O fetita de 12 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni din fața Școlii Iordache Cantacuzino din municipiul Pașcani, luni seara, 27 mai, în jurul orei 18:00. Copila, elevă în clasa a V-a a unității de învățământ în fața căreia s-a petrecut accidentul, ar fi ieșit în pauză până la un magazin din apropiere. La întoarcere, a fost lovită de o mașină condusă de o femeie.

 

La data de 27 mai a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe raza municipiului Pașcani.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism a acroșat o minora, de 12 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma impactului, tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” transmite IPJ Iași.

Din primele informații, se pare că fetița a fost transferată de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, pentru îngrijiri medicale.

De precizat este și faptul că, potrivit conducerii școlii, eleva ar fi ieșit în pauză fără acordul profesorului de serviciu și al gardianului.

Stire in curs de actualizare!

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70