13.8 C
Paşcani
joi, octombrie 3, 2024

Premierul României, vizita la autostrada / turbionul din apropiere de Pașcani

Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu a făcut o vizita de lucru pe șantierul de pe Autostrada Moldovei, la nodul rutier de tip turbion de lângă Pașcani. Este o lucrare în premieră pentru România, cu 12 pasaje întinse pe circa 2 kilometri, care trebuie finalizată in câțiva ani de zile. Premierul a fost însoțit de reprezentanții PSD din județul Iași precum si oameni de afaceri.
In declarațiile de presa Marcel Ciolacu a spus ca „in calitate
de premier și lider al PSD, am transformat Moldova în regiunea cu cele mai mari investiții publice în infrastructură, Iar asta va face din județul Iași unul dintre principalii poli economici de dezvoltare a țării!”
Alaturi de premier a fost si prefectul județului Bogdan Cojocaru, autosuspendat din funcție pe perioada campaniei electorale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași. Cojocaru a spus ca vor fi făcute verificări periodice privind stadiul lucrărilor si ca pana in anul 2026 acest tronson de autostrada va fi dat in folosinta.

Menționăm ca in apropiere de comuna Mogosesti -Siret se construiește nodul rutier unde se intersecteaza autostrăzile A7 si A8.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70