13 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Chat GPT 4o, cea mai nouă versiune a platformei AI. Are capacitatea de a percepe emoţiile şi chiar de a da meditaţii la matematică

Chat GPT se întoarce şi mai inteligent, şi mai uimitor! Cea mai nouă versiune a platformei de inteligenţă artificială poate să analizeze imagini, documente şi chiar să dea meditaţii la matematică. Dă răspunsurile în timp real, iar producătorul promite că va fi disponibilă şi în limba română.

Nu este magie, ci viitorul inteligenţei artificiale. Vocea uşor robotizată care se aude din telefon este generată de inteligenţa artificială şi poate analiza trăirile utilizatorului.

Chat GPT 4o are capacitatea de a percepe emoţiile

Modelul răspunde în timp real. Asta înseamnă că ai aceste 2-3 secunde de linişte să primeşti răspuns şi poate percepe emoţiile. Când respiram foarte repede, mi-a spus că ar trebui să mă calmez.

Chiar dacă la prima vedere pare un simplu prieten virtual pentru conversaţii ocazionale, Chat GPT 4o poate fi şi profesor. De exemplu, rezolvă probleme de matematică aflate atât în faţa elevului, cât şi pe telefonul lui.

Continuarea pe Observator. 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70