16.3 C
Paşcani
vineri, mai 17, 2024

Concertele anului 2024: de la Coldplay şi Ed Sheeran la Megadeth şi Lara Fabian. Soluţia găsită de fanii care nu au prins bilete în România

România a intrat încet, încet pe lista capitalelor marilor concerte din Europa. Cap de afiş sunt Coldplay şi Ed Sheeran, dar la fel de aşteptaţi sunt Lara Fabian şi Megadeth. Cei care n-au prins bilete la noi nu s-au dat bătuţi: au mers la agenţiile de turism şi au luat pachete pentru concertele din alte oraşe europene. Şi au de unde alege.

Mădălina Iacob, reporter Observator: Cel mai aşteptat eveniment al anului e de departe concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Notaţi în calendar: 12 şi 13 iunie, două concerte consecutive, în premieră în România. Spectacolele fac parte din turneului Music of the Sphere care incepe zilele viitoare in Filipine.

Biletele s-au epuizat cât ai fredona un refren. Pe site-urile de profil se revând la suprapreţ cu sute sau chiar mii de euro. Cei mai înfocaţi fani care nu au prins bilete in România nu s-au lăsat descurajaţi: au căutat la agenţile de turism pachete peste hotare. Ungaria, Roma sau Berlin sunt cele mai căutate destinaţii pentru un concert memorabil.

Continuarea pe Observator

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70