13.3 C
Paşcani
marți, octombrie 1, 2024

Movila: Şi astăzi şi-au protejat pensiile speciale! (P)

Şi astăzi şi-au protejat pensiile speciale! Lozinca lui Marcel Ciolacu <>, deja realitate! Încă o lege făcută prost pentru a fi declarată neconstituţională de CCR!
Petru Movila, vicepreşedinte #PMP: „Am fost în Parlament destui ani cât să pot afirma cu tărie că şi astăzi PSD a făcut doar spectacol. Au convocat tot Parlamentul pentru a putea spune, la un moment dat, că ei au vrut să elimine pensiile speciale, dar nu s-a putut. Consiliul Legislativ, în avizul pe care l-au dat proiectului de lege votat în şedinţă comună, a scris foarte clar că acest document este atât de prost făcut, încât şansele să fie declarat neconstituţional sunt aproape de 100%. În primul rând, o nouă propunere legislativă cu acelaşi obiect de reglementare cu al unei legi declarate deja neconstituţională, aşa cum s-a întâmplat în acest caz, încalcă Constituţia. Apoi, proiectul este atât de vag şi prost făcut, încât nu prezintă nicio urmă de seriozitate, de fundamentare şi de legalitate.
Singura soluţie sănătoasă pentru România este plata pensiilor doar pe bază de contributivitate iar acest lucru nu poate fi pus în aplicare decât prin intermediul unor noi reglementări legislative care să facă referire la toate categoriile de pensii despre care se tot discută în ultima perioadă.
Ce pot să spun sigur este că astăzi am văzut cum lozinca lui Marcel Ciolacu cu vorbe, nu fapte, a devenit realitate. Un exemplu cât se poate de prost pentru începutul de mandat al unui om care se doreşte a fi preşedinte”, a afirmat Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70