14.7 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 12, 2024

Start activităților de Ziua Copilului la Pașcani. Atelier concurs de desene la Biblioteca Municipală

S-a dat startul activităților organizate cu prilejul Zilei Internațională a Copilului, în municipiul Pașcani. Miercuri, 31 mai, cu o zi înainte de marea sărbătoare a celor mici, a avut loc atelierul concurs de desene organizat la Biblioteca Municipală Leonard Gavriliu din oraș. Aproape 140 de copii au participat la acest eveniment, unde s-au străduit pentru a face cele mai frumoase desene.

După câteva ore de concurs, au fost finalizate toate lucrările care mai apoi au ajuns în fața juriului. Festivitatea de premiere a avut loc la prânz.

De această dată, au participat și reprezentanții administrației locale, care i-au invitat pe copii să vină și la activitățile de joi din centrul orașului.

În final s-au dat numeroase premii pentru cele mai reușite desene, la diferite categorii de vârstă.

De precizat este faptul că joi, 1 iunie, sărbătoriții zilei sunt așteptați pe strada Ștefan cel Mare, unde vor avea loc mai multe activități, dar și în fața celor două instituții, Casa de Cultură și Primărie.

Conducătorii auto trebuie să știe că un sens de mers din centrul orașului este închis pentru circulația rutieră, cu această ocazie.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70