20 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Bugetul și lista de investiții ale orașului Târgu Frumos – în dezbatere publică

Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli și lista de investiții pentru acest an ale orașului Târgu Frumos se află în dezbatere publică până la sfârșitul acestei luni. Administrația locală a anunțat faptul că persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare pe e-mail-ul ( secretariat@primariatg frumos.ro ) sau adresa primăriei.

Potrivit documentelor publicate pe site-ul Primăriei, veniturile din bugetul local pe acest an sunt de 48,3 milioane de lei, iar cheltuielile 56,2 milioane de lei. În ceea ce privesc investițiile, în toate domeniile, valoarea se ridică la circa 33,4 milioane de lei.

Ca și exemple, pe listă se află lucrări precum reabilitarea, modernizarea și extinderea celor două grădinițe cu program normal și prelungit, reabilitarea terenului de sport de la Școala Garabet Ibrăileanu – aproape 360.000 lei, reabilitare și modernizare internat Liceul Teoretic Ion Neculce – 10,4 milioane de lei (PNRR), reabilitare străzi și trotuare și altele.

Ședința legislativului local pentru votarea bugetului și a listei de investiții nu a fost încă programată, însă cel mai probabil, va avea loc în perioada cuprinsă între finalul lunii ianuarie începutul lui februarie.

Alte articole