20 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Târgu Frumos condus de un deceniu de primarul Ionel Vatamanu. Mesaj la ceas aniversar

S-au împlinit zece ani de când orașul Târgu Frumos este condus de primarul, Ionel Vatamanu. La ceas aniversar, edilul a postat un mesaj pe pagina de Facebook pentru a mulțumi comunității pentru încredere și înțelegere și echipei cu care lucrează.
10 Iunie 2012-10 Iunie 2022
Zece ani în care, cu mândrie, devotament și smerenie, mi-am dat toată silința pentru a vă reprezenta cum am știut și cum am putut mai bine, pentru a vă reprezenta interesele și dorințele dumneavoastră, pentru a duce la îndeplinire planuri și proiecte ce, pentru mulți (de multe ori chiar și pentru mine) păreau irealizabile, sau cel puțin foarte greu de dus la îndeplinit.
Această postare nu este despre realizările pe care le-am făcut în calitate de primar in acești 10 ani, realizări care fără sprijinul dumneavoastră și implicarea necondiționată a unui aparat de calitate, bine pregătit și devotat unor scopuri comune, nu ar fi fost posibile. Ceea ce am făcut, am făcut împreună, cu voi și pentru voi.
Din punctul meu de vedere, proiectele pe care mi le doream să fie concretizate, sunt încheiate, în derulare sau cel puțin la nivel de găsire a unei surse de finanțare. Ar mai fi lucruri de făcut în Târgu Frumos? Fără doar și poate. Întotdeauna va fi ceva de făcut, sau cel puțin de întreținut / reabilitat ce s-a făcut deja, lucruri clare ce nu pot fi negate de nimeni.
Vă mulțumesc dumneavoastră pentru încredere și înțelegere și mulțumesc echipei cu care lucrez!
Doamne ajută!” se arata in mesajul edilului.

Alte articole