14.1 C
Paşcani
joi, mai 2, 2024

Curs festiv pentru absolvenții Liceului ”Miron Costin” din municipiu. O nouă promoţie a părăsit băncile şcolii | FOTO

Cuprinși de emoție, elevii mironiști din Pașcani şi-au luat rămas bun de la viaţa de licean și de la profesorii care i-au îndrumat pe parcursul anilor de studiu. Astfel, începând cu ora 10:30, absolvenții claselor a XII-a de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din municipiu au fost strigați pentru ultima dată la catalog de profesorii diriginți, în cadrul cursului festiv ce a avut loc în curtea liceului.

Deschiderea festivităţii de absolvire a fost făcută de directorul adjunct, profesor Elena Dăscălița, care a ținut să marcheze însemnătatea acestei zile cu câteva gânduri bune pentru absolvenții care se pregătesc să pășească într-o nouă etapă a vieții lor și le-a urat tinerilor mult succes la probele examenului de bacalaureat.

Șefe de promoție au fost Doroagă Iulia Elena de la clasa a XII-a E, Costei Cătălina Elena și Jardă Georgiana  de la casa a XII-a D, care au terminat liceul cu aceeași medie 9,97.

Împreună, elevii și profesorii, au mers pe același drum timp de patru ani, iar astăzi s-a marcat simbolic sfârșitul acestui capitol, al vieții de licean. În continuare, tinerii urmează să mai treacă printr-o ultimă încercare, examenul de bacalaureatul, ce va debuta cu prima probă scrisă, programată pe 28 iunie.

 

Alte articole