19.1 C
Paşcani
joi, mai 2, 2024

Primăria Lespezi, dotată cu echipamente IT moderne

Luni, 19 aprilie, GAL SIRET- MOLDOVA a primit notificarea prin care beneficiarul COMUNA LESPEZI, JUDEȚUL IAȘI a decontat toate cheltuielile prevăzute în cadrul proiectului ,,Dotare cu echipament IT – Comuna Lespezi, județul Iași”, proiect finanțat prin intermediul Strategiei de Dezvoltare Locală a Asociației Grupul de Acțiune Locală SIRET-MOLDOVA, în valoare de 7.719,00 euro.

Astfel, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) consideră proiectul finalizat, obligațiile de plată ale Agenției care decurg din contractul de finanțare fiind îndeplinite.
COMUNA LESPEZI a îndeplinit obiectivele stabilite în cadrul proiectului și a achiziționat 9 sisteme de calcul echipate cu tastatură, mouse, monitor și softuri minime (Windows, Antivirus, Office), precum și 2 imprimante cu tehnologie laser.

Prin achiziționarea calculatoarelor propuse prin proiect, primăria Comunei Lespezi devine astfel o structură funcțională în contact permanent cu realitatea zilelor noastre prin:
– asigurarea unor condiții normale pentru lucru;
– creșterea fiabilității, performanțelor și siguranței în exploatare a sistemului informatic și serviciilor oferite de primărie;
– îmbunătățirea productivității muncii angajaților și sporirea vitezei de lucru;
– dezvoltare locală.

SPUNEM DA DEZVOLTĂRII RURALE!

Alte articole