21.6 C
Paşcani
joi, mai 2, 2024

Destin dramatic! Tânărul care s-a sinucis și a transmis asta live pe Facebook a crescut la casa de copii după ce a rămas orfan!

Un ieșean de 33 de ani s-a sinucis într-un mod incredibil, care a șocat o întreagă comunitate. Bărbatul s-a spânzurat, iar tragedia a fost transmisă live pe rețeaua de socializare Facebook. Irinel A. a fost privit în ultimele clipe chiar de către sora sa. „A venit la casa de copii după ce i-au murit părinții”, spune primarul din localitatea ieșeană Hălăucești.

Un ieșean, Irinel A., a decis zilele trecute să-și pună capăt zilelor. Bărbatul de 33 de ani, din comuna Ion Neculce, a luat o funie, a legat-o de o grindă și a plecat de pe această lume. Totuși, ieșeanul a vrut ca rudele și apropiații săi să-l vadă pentru ultima dată.
Astfel, participanții la live-ul transmis pe rețeaua de socializare Facebook au rămas uimiți și șocați în fața imaginilor transmise. Printre cei care au văzut imaginile de groază a fost și sora sa. Astfel, a fost sunat de urgență proprietarul unei stâne de oi la care acesta lucra. Bărbatul s-a deplasat la fața locului și i-a tăiat funia. Din păcate, când a ajuns era prea târziu, Irinel era mort.

Primarul din Hălăucești: „Era un elev cuminte, cu mult bun simț!”

Contactat telefonic de către reporterii cotidianului BZI, Petru Burbulea, primarul comunei ieșene Hălăucești, care a fost profesor la casa de copii din localitate, a avut numai cuvinte de laudă despre Irinel.

„El era un elev destul de introvertit, care provenea dintr-o familie chinuită… După ce i-au murit părinții, Irinel a stat la casa de copii. Îmi aduc aminte că a fost un elev cuminte, plin de bun simț, și-a văzut de treaba lui! În orice caz, vestea a venit ca un adevărat șoc pentru comunitate, chiar dacă el e plecat de mult timp din Hălăucești. Se vorbește că ar fi intrat într-o despresie după ce s-a despărțit de soție și ar fi rămas și fără nevastă, și fără copil. Dumnezeu să îl odihnească!”, a declarat Petru Burbulea, primarul din Hălăucești.

Continuarea pe BZI 

Alte articole