7.9 C
Paşcani
luni, septembrie 30, 2024

Iluminat modern în cimitirele din suburbiile municipiului Pașcani

In aceasta perioada continua modernizarea sistemului de iluminat public din municipiul Pascani, de aceasta data cu cimitirele din suburbii. In cursul zilei de miercuri, muncitorii au schimbat lampile de pe stalpii din cimitirele din Bosteni, Blagesti si Lunca, urmand ca in zilele urmatoare sa mearga si in Gastesti si Sodomeni.

Lucrarile fac parte dintr-un proiect ce are ca scop modernizarea intregului sistem de iluminat public din muncipiu, precum si cele cinci suburbii, cu materiale de calitate, ce au o garantie de cinci ani.

Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Dana Ursuleasa, echipamentele noi au dus deja la reducerea facturilor de energie electrica. Cea pentru luna august a fost cu 25% mai mica decat, anul trecut in aceeasi perioada, iar cea pentru septembrie, cu 30%.

In cadrul proiectului sunt mai multe etape de lucru, care prevad atat modernizarea cat si extinderea sistemului public de iluminat, precum si montarea unui sistem inteligent de management prin telegestiune dar si investitii pentru un iluminat arhitectural al cladirilor importante din oras si cel festiv pentru sarbatorile de iarna.

Mentionam ca proiectul are o valoare de circa 5 milioane de lei fara TVA.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70