7.7 C
Paşcani
luni, septembrie 30, 2024

Întrerupere temporară a relațiilor cu publicul la APAVITAL, la Paşcani, Târgu Frumos, Hârlău şi Iaşi

În perioada 2 octombrie începând cu ora 12.00 și până pe data de 5 octombrie 2020 ora 24.00, APAVITAL suspendă activitatea de relații cu publicul la sediile societății din Iași, strada Mihai Costăchescu nr. 6, Municipiul Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău din cauza  unor lucrări de mentenanță a sistemelor informatice. Vor fi suspendate atât activitatea biroului de primire/eliberare a documentelor, cât și activitățile de casierie și de registratură.
De asemenea  în perioada menționată nu vor putea fi accesate nici informațiile din conturile online ale clienților și nici serviciul telefonic de transmitere a autocitirilor.
În perioada menționată va funcționa parțial doar activitatea de call center, unde  pot fi anunțate  avariile și vor putea fi furnizate  informațiile cu caracter general.
Începând cu data de 6 octombrie  activitatea va fi reluată conform programului normal de funcționare atât la sediile societății din Iași, cât și la restul locațiilor menționate.
Apelăm la înțelegerea dumneavoastră având în vedere că lucrările menționate sunt neapărat necesare pentru modernizarea sistemului informatic.
APAVITAL IASI

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70