11.3 C
Paşcani
marți, octombrie 1, 2024

CJ Iași se va ocupa de programul “Cornul și laptele” în Lespezi, Stolniceni-Prăjescu, Tătăruși și Valea-Seacă. Bani pentru 208F Heci -Tătăruși – Iorcani

Ultima sedinta din acest mandat a Consiliului Judetean Iasi a adus vesti bune pentru mai multe comune din apropierea municipiului Pascani. Incepand din acest an scolar, comunele Lespezi, Stolniceni-Prajescu, Tatarusi si Valea-Seaca au lasat autoritatile judetene sa se ocupe de programul “Cornul si laptele” din scoli.

CJ Iasi se va ocupa de procedurile de atribuire a contractelor/acordurilor-cadru pentru achiziția produselor și contractelor/acordurilor-cadru de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative aferente Programului pentru școli al României.

In aceeasi sedinta a fost aprobata alocarea din excedentul bugetului local al Județului lași a sumei de 1,8 mil lei pentru modernizarea drumului județean, 208F Heci (intersecție DJ 208) -Tătăruși – Iorcani – lim. jud. Suceava, 12,5 km, până la recuperarea fondurilor de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

S-au mai alocat bani pentru întreținerea mijloacelor pentru siguranța circulației rutiere și de informare si parapete metalice, precum si pentru întreținerea curenta a podurilor și podețelor pentru DJ 208 O Ciohorani – Cozmești.

 

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70