14.1 C
Paşcani
duminică, mai 5, 2024

Primăria Miroslovesti, proiect pentru microbuz școlar și finanțare afterschool

Legislativul local al comunei Miroslovesti s-a întrunit în ședința ordinară marți, 16 iunie, de la ora 14:00.  Pe ordinea de zi au fost cinci proiecte de hotărâre.

Dezbaterile au început cu o rectificare bugetară. Mai apoi, consilierii au aprobat un proiect privind participarea comunei Miroslovesti în calitate de partener în cadrul proiectului “CUIB- Cu iubire învățăm, creștem”, un program pilot de stimulare a participării la educație a copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate. Prin acest proiect Primăria dorește să obțină banii necesari pentru a asigura funcționarea afterschool-ului din comună și achiziționarea unui microbuz școlar, care să fie folosit pentru transportul elevilor din zona.

În aceeași ședința a fost aprobată alocarea sumei de 15 000 de lei de la Bugetul Local pentru finanțarea echipei de fotbal a comunei, “Biruința Miroslovesti”.

De asemenea, consilierii locali au aprobat și acordarea unui ajutor de înmormântare în valoare de 1000 de lei pentru un beneficiar de ajutor social.

La final,  a fost ales și președintele de ședința al Consiliului Local pentru ședința următoare.

Proiectele au fost aprobate de consilieri cu majoritate de voturi.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70