19.1 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Lucrări de modernizare pe strada Moldovei

Administrația locală continuă lucrările de modernizare pe strada Moldovei. Dacă acum câteva săptămâni au fost puse borduri pe marginea străzii în vederea turnării covorului asfaltic, astăzi muncitorii au început să desființeze rondul de flori de la trecerea de pietoni din fața R.A.G.C.L. până la clădirea Constructorul. Municipalitatea urmărește lărgirea zonei detinate traficului rutier, în urma numeroaselor sesizări și solicitări din partea cetățenilor.  Subiectul a fost discutat și în ședința Comisiei de Circulație din data de 24 martie, când  proiectul de desființare a rondului a primit aviz favorabil.

Tronsonul străzii Moldovei face parte din Proiectul de întreținere a celor 34 de obiective, de la străzi, alei, parcări şi terenuri de sport, parte dintre lucrări fiind deja executate anul trecut. Amintesc aici străzile Mihail Kogălniceanu, Crinilor, Walter Maracineanu, Ciprian Porumbescu, Locotenent Ionescu, Eugen Stamate alături de Aleile Parcului, Castanilor, Bloc B1 de pe strada 1 Decembrie 1918, Veronica Micle, blocurilor C21, B13, C14, C16, Parcarea bloc B2, Tronson 1 Decembrie 1918. În acelașit timp, se lucrează pe strada Vasile Alecsandri din zona Vale, traficul rutier fiind restricționat.” a precizat primarul Dumitru Pantazi, intr-o postare pe pagina sa de socializare .

Menționăm că pe stradă Moldovei urmează ridicarea la cotă a capacelor căminelor de apă și apoi turnarea stratului de asfalt.

Alte articole