20 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Lista secretă a proiectelor de hotărâre de la Consiliul Judeţean

Cap de afiş sunt propunerea de buget, un studiu privind concesionarea administrării Aeroportului, dar şi scandalul legat de opacitatea alegerii CA de la Apavital. Întâmplător sau nu, pagina de internet a CJ, unde ar trebui să fie afişate aceste proiecte, nu a funcţionat în ultimele zile.

Consilierii judeţeni au astăzi, în şedinţa pe februarie a CJ, o listă cu peste 40 de proiecte de discutat şi adoptat. De fapt, dezbaterile au avut loc vineri, când unul dintre proiecte a fost scos de pe ordinea de zi a şedinţei de azi. Este vorba despre cel care transferă 75 de hectare din administrarea Consiliului Judeţean în cea a Regiei Autonome Aeroportul. Suprafaţa respectivă, care se întinde de-a lungul laturii dinspre est a pistei părea să facă pereche cu un alt proiect, cel prin care consilierii sunt invitaţi să aprobe un studiu care să arate cât de mare e necesitatea şi cât de oportună ar fi concesionarea activităţii aeroportuare.

Acesta şi alte trei proiecte ale Aeroportului (privind investiţii în echipament şi concesionarea unei suprafeţe de 50 mp lângă terminalul T1 pentru amplasarea unui magazin) figurează în continuare pe ordinea de zi.

Citeste continuarea pe ziaruldeiasi.ro

Alte articole