7.9 C
Paşcani
luni, septembrie 30, 2024

Se caută soluţii pentru accesul pe piaţa muncii a sute de elevi ieşeni

* 334 de elevi din 11 unităţi de învăţământ – din Iaşi, Ţibăneşti, Vlădeni, Lespezi şi Paşcani, având calificări din domeniul Electrotehnică, au fost „actorii” principali ai unui proiect european care a avut ca scop facilitarea accesului pe piaţa muncii

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi îşi arată interesul nu doar pentru educaţie, ci şi pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial şi inovativ în rândul elevilor ieşeni. De aceea, la sediul ISJ a avut loc întâlnirea de lucru a echipei de experţi ai proiectului „Electronic Internships – Elemente Locale de Educaţie şi Competenţe Tehnice Readaptate la Ocupaţiile şi Nevoile din Industriile Competitive” (cod SMIS 108846), proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capitalul Uman 2014-2020.

Pentru inspectorul şcolar general, prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaş, implementarea proiectului în şcolile ieşene este o necesitate racordată la realităţile socio-economice care plasează antreprenoriatul ca fiind unul din principalii factori de succes pentru Strategia UE 2020.

Continuarea pe Evenimentul

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70