15.7 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Femeie din Pașcani ameninţată cu violul, dar inculpată pentru mărturie mincinoasă

* o ieşeancă a scăpat cu avertisment şi plata a 770 lei cheltuieli de judecată, după ce a trecut prin spaima vieţii, alături de soţ

Pentru Andreea, ultimii patru ani au însemnat un coşmar prelungit. Femeia, acum în vârstă de 30 de ani, locuia în Paşcani şi a dus un trai tihnit, aproape banal, împreună cu soţul ei. Până într-o seară de marţi, mai precis în data de 25 august a anului 2015. Atunci a avut ghinionul să-l întâlnească pe unul din cei mai celebri scandalagii ai oraşului, Ionuţ Ţăpoi. Subit, femeia i-a căzut cu tronc, iar Ţăpoi a trecut imediat la propuneri cu explicită tentă sexuală, fără a-i păsa de prezenţa soţului, precum şi al unui prieten de-al acestuia, pe nume George G.

Andreea a refuzat ferm avansurile, lucru care l-a enervat la culme pe Ţăpoi. Bărbatul ei a turnat gaz pe foc, somându-l pe agresor să părăsească imediat zona. Rezultatul a fost total contrar. Celebrul scandalagiu a scos din geacă o bâtă de baseball cu care l-a lovit brutal, în plină figură pe Adrian, soţul Andreei. I-a spart nasul şi i-a scos dinţii, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge. A renunţat la ideea violului, auzind sirenele maşinii de poliţie. Ţăpoi a plecat de la faţa locului, dar nu înainte de a-i ameninţa cu moartea pe Andrea şi George.

Continuarea pe Evenimentul

Alte articole