16.1 C
Paşcani
miercuri, mai 1, 2024

Update: Barbatul gasit decedat in comuna Ciohorani a fost omorat in bataie. Agresorul a fost arestat

Rezultate ingrozitoare in urma constatarilor medicilor legisti, privitor la barbatul gasit decedat in comuna ieseana Ciohorani.

In urma efectuarii necropsiei, medicul legist din cadrul IML  Iasi  a ajuns la concluzia ca decesul a survenit in urma unor lovituri.

Barbatul in vasta de 63 de ani a fost ucis in bataie de un consatean in varsta de 34 de ani.

Incidentul s-a petrecut duminica, 14 iulie, in jurul orei 19:00, pe fondul consumului de bauturi alcoolice,la locuinta agresorului. In urma unor discutii in contradictoriu, agresorul i-a aplicat victimei mai multe lovituri de pumn si picior. Desi victima a fugit din locuinta agresorului, a fost ajunsa din urma in strada, unde i-au fost aplicate alte lovituri cu pumnii și picioarele peste trup și la nivelul capului. Inculpatul a abandonat victima căzută in strada, fără a-i acorda niciun fel de ajutor.

Barbatul decedat a fost gasit de catre o vecina, a doua zi dimineata în jurul orelor 6:00, căzut pe iarbă în curtea locuinței.

Raportul medical indica faptul ca victima a decedat din cauza insuficientei cardio-respiratorie acute, fiind o  consecinta a fracturilor costale multiple, contuziilor și plăgilor pulmonare, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic si abdominal.

Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Judecatorului de Drepturi si Libertati din cadrul Tribunalului Iasi, cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

Alte articole