20 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Prima zi de primavara la Pascani. Mai putina forfota, decat in ceilalti ani

Prima zi de primavara in municipiul Pascani a fost cu vreme buna si soare, dar cu mai putina forfota ca in anii trecuti si cu mai putini comercianti. In zona Deal, sunt amplasate doar cateva tarabe in piata si pe strada de langa banca BCR, care duce spre scarile mici. Majoritatea cumparatorilor s-au pregatit din timp pentru 1 martie, astfel ca astazi, nu a fost prea mare aglomeratie pe strazile din oras.

In schimb, cei care iubesc anotimpul renasterii, au avut ragaz pentru a transmite un mesaj de primavara celor dragi.

Saptamana viitoare, de 8 martie, atunci cand se sarbatoreste Ziua Femeii, va fi inca o runda de cumparaturi. In special, flori pentru reprezentantele sexului frumos.

Mentionam ca, potrivit HCL 66/2014, se interzice desfasurarea oricaror activitati de comert ambulant in urmatoarele zone: strada Moldovei de la Casa de Cultura pana la intersectia cu strada Crinilor, strada Stefan cel Mare de la Casa de Cultura pana la intersectia cu strada Gradinitei si  strada Cuza Voda – Esplanada. Din acest motiv, puteti gasi tarabe, in special, pe Aleea Tineretului, Nicolae Iorga si strada Garii sau piete.

Alte articole