19.1 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

„CENTENAR DE SUFLET GEOGRAF” – LICEUL „NICOLAE IORGA” PAȘCANI – VIDEO

Cercul metodic al profesorilor de geografie si lansare de carte, activitati organizate de Liceul „Nicolae Iorga” Pascani

Zi de sarbatoare pentru Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” din municipiul Pascani. Sambata, 24 noiembrie, in sala de festivitati a Primariei din oras a avut loc debutul zilelor scolii cu momente de neuitat. Evenimentul s-a desfasurat sub auspiciile „Cercului metodic al profesorilor de geografie” si in contextul manifestarilor prilejuite de anul centenar si a debutat cu imnul Romaniei, cantat de o fosta eleva.

In sala au fost prezenti directori si profesori din scolile pascanene, dar si din comunele apropiate, reprezentanti ai administratiei locale si elevi. Dupa imnul national, pe scena au urcat cadre didactice de geografie care au fost premiate.

In aceeasi zi, profesoara Mariana Cotet Botezatu a lansat un nou volum de amintiri, intitulat „Suflet curcubeu”. In semn de apreciere, un fost elev al dumneaei, actual director adjunct al Colegiului Sadoveanu, Radu Ardeleanu, a cantat la scena deschisa.

Din cartea proaspat lansata, profesoara Marioara Preutu, a citit cateva randuri despre autoare.

De precizat este faptul ca evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si a dat startul activitatilor ce vor urma de zilele unitatii de invatamant.

 

 

Alte articole