11.6 C
Paşcani
joi, mai 2, 2024

Adolescentă, găsită moartă pe un câmp de lângă Hălăuceşti. Suspiciuni de crimă

O tânără a fost găsită moartă pe un câmp la circa patru kilometri de Hălăuceşti.
Fata avea 16 ani iar prietenul, cel care a sunat la serviciul de urgenţă 112, are 20 de ani şi este din Hălăuceşti. Legiștii au găsit lovituri în zona feței. Cei doi se aflau la o depărtare de circa patru km de Hălăucești, pe malul Siretului. Corpul a fost trimis la Medicină legală pentru necropsie. Tânarul a fost audiat toată noaptea.

Sursa: Ziarul de Iasi

Poliţiştii ieşeni au fost alertaţi de prietenul adolescentei, care a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi a spus că fata are urme de violenţă în zona capului.

„S-a primit o solicitare de pe un câmp din Hălăuceşti-Mirceşti, referitor la o adolescentă care ar fi fost agresată. Aceasta a decedat pe câmpul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi echipaje de Poliţie”, a declarat, sâmbătă dimineaţă, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Cadavrul tinerei, Carmen T., în vârstă de 16 ani, a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Sursa: Mediafax

Alte articole