16.1 C
Paşcani
miercuri, mai 1, 2024

Week-end incarcat pentru pompierii de la sectia din Targu-Frumos. Doua case si un depozit de furaje au luat foc

  • În data de 25.05.2018, ora 12:44, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Strunga, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars aproximativ 20 tone de plante furajere. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.
  • În data de 26.05.2018, ora 17:17, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Alexandru I. Cuza, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă. Au ars: acoperişurile din lemn a două anexe pe o suprafaţă de aproximativ 20 de mp , mobilierul aferent acestora, un frigider, o maşină de spălat. Cauza probabilă a incendiului: jar căzut din sistemele de încălzire.
  • În data de 28.05.2018, ora 19:19, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în satul Zmeu, comuna Lungani, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars: o maşină de spălat, un aragaz şi un dulap din lemn. Cauza probabilă a incendiului: conductor electric defect sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

ISU IASI

Alte articole