10.4 C
Paşcani
luni, mai 6, 2024

Horoscop 24 mai 2018. Zodia care va avea parte de un nou început

O zi bună pentru afaceri. O să trecem în revistă şansele de a găsi ceva bun de lucru, de a face rost de nişte bani şi de a ne orienta şi mai bine în societate, să interacţionăm cu oameni de valoare.

Vibraţia zilei este 6 şi o să facem tot ce ne stă în putinţă să păstrăm armonia în familie.

GEMENI: Poate aflaţi unde o să petreceţi weekend-ul şi dacă aveţi unele obiecţii cu privire la destinaţie, anturaj, negociaţi.

Se pare c-aveţi o stare bună, dar nu prea vă-mpăcați cu faptul că trebuie să cheltuiţi nişte bani care nu erau în plan şi pe care noroc că-i aveţi şi nu trebuie să-i împrumutaţi.

RAC: Cine ştie, poate vă stresează vizita cuiva, poate vine şi de prin provincie, de departe şi vreţi să fiţi la înălţime.

Poate vă-ngrijiți mai mult de siluetă, mai schimbaţi regimul alimentar, îl adaptaţi ritmului în care trăiţi şi o să aveţi un look proaspăt.

LEU: Încep să se vadă eforturile depuse la şcoală şi o să treceţi cu bine de examene, verificări de tot felul, o să vă descurcaţi frumos.

E mai multă solicitare la serviciu sau dacă nu e încă va fi şi-ar fi mai bine să vă dozaţi răbdarea, perseverenţă, să faceţi față unui proiect de cursă lungă şi cu ceva obstacole.

FECIOARĂ: Poate nimeriţi bilete low-cost şi la transport şi la cazare să plecaţi într-un city break.

Poate bateţi palma pentru o afacere care să vă sporească veniturile, să vă amenajaţi interiorul, exteriorul casei şi să vă reuşească şi plecarea în vacanţă.

BALANŢĂ: Ieşirile în lume vor fi reuşite, oamenii or să vă remarce prezența, poate şi contribuţia la bunul mers al evenimentelor.

Continuarea pe Stirile PRO TV 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70