14.1 C
Paşcani
joi, mai 2, 2024

Ziua Familiei, prilej de revedere intre frati – FOTO

Ziua Familiei sarbatorita la Centrul Sfantul Neculai Pascani. O sora si-a vazut pentru prima data fratele mai mare

Emotii intense pentru copiii din centrele de servicii sociale din municipiul Pascani. Astazi a fost sarbatorita Ziua Internationala a Familiei, prin ateliere de lucru, spectacole si mai ales, intalniri cu membrii familiilor. La Centrul de Plasament Sfantul Neculai a fost o zi speciala pentru cei aproape 30 de copilasi.

Pentru majoritatea dintre ei, astazi a venit cineva drag din partea familiei. Unii s-au mai revazut, iar altii si-au cunoscut pentru prima data fratii. Este si cazul Paulei, o fetita de sapte ani care a fost luata in plasament de la varsta de patru luni de un asistent maternal. Si-a cunoscut fratele mai mare cu sapte ani, si s-a reintalnit cu sora ei, aflata de asemenea, in grija unui asistent maternal.

Diana locuieste de trei ani la Centrul Sfantul Neculai. Sufera de mai multe afectiuni si tatal a considerat ca este mai bine sa fie ingrijita de specialisti, avand in vedere ca o crestea singur. Locuieste in Comarna, nu are posibilitati financiare si este despartit de mama fetitei. Astazi, a venit sa o vada si sa petreaca impreuna de Ziua Familiei.

La finalul activitatilor, copiii impreuna cu cei dragi au incheiat ziua cu tort si suc, ca intr-o mare familie.

Alte articole