15.7 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Horoscop 9 ianuarie 2018. Zodia care va intra în posesia unor bunuri

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Le dăm de capăt problemelor mai vechi şi care ne vor ajuta să facem progrese în mai multe direcţii, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. E momentul noilor începuturi.

Vibraţia zilei este 9 şi o să ţintim sus, c-avem idealuri mari.

CAPRICORN: O să aflaţi o serie de veşti bune, apar confirmări că vi se recunosc nişte drepturi, că puteţi intra în posesia unor bunuri. O reuşită, vi se aprobă un împrumut bancar, vi se măreşte salariul, vin ceva bani din particular, sau a dat lovitura în afaceri partenerul de cuplu.

VĂRSĂTOR: Sănătatea stă sub semnul întrebării şi dacă nu vă-ngrijiți o s-aveţi neplăceri şi veţi intra şi la cheltuială cu investigaţiile şi tratamentul. Apar schimbări peste noapte şi ar fi bine să prindeţi ocazia să vă puneţi în valoare şi calităţile neştiute, ca să câştigaţi în fața concurenţei.

PEŞTI: O să ieşiţi mai des în societate, vreţi să vă exprimaţi un punct de vedere şi să vă implicaţi în anumite proiecte. O să vă lăsaţi cooptaţi într-o activitate care să vă aducă nu numai câştiguri materiale, ci şi o mulţumire sufletească pentru că o să vă faceţi cunoscute nişte idei, aptitudini.

Continuarea pe Stirile PRO TV

Alte articole