13 C
Paşcani
joi, mai 9, 2024

Accident rutier cu un biciclist pe Ceferiștilor Pașcani – FOTO

Biciclist accidentat pe Ceferiștilor

Un biciclist  a ajuns de urgență la CPU Pașcani după ce a intrat într-o mașină ce nu a oprit la STOP. La fața locului au venit echipaje de la Poliție – Rutier și Criminalistică pentru cercetări și măsurători. Pompierii de pe SMURD au acordat primul ajutor medical. În cauză s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă. Nefericitul moment a avut loc în această după amiază,  în jurul orei 13:00.

Din cauza neatenției la volan, un adolescent a ajuns la spital, victima unui accident rutier. Momentul s-a petrecut pe strada Ceferiștilor când biciclistul cobora spre Biserica Sfânta Vineri iar șoferul nu a acordat prioritate când să vireze stânga. Impactul a fost destul de puternic.

Martorii accidentului au sunat la 112 după ajutoare, la fața locului veninind o mașină SMURD dar și echipaje de la Poliția Pașcani. Cei doi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Victima, elev în clasa a X a, dar și șoferul vinovat, au fost transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Muncipal pentru investigații de specialitate. Cercetările în acest caz continuă.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70