0.8 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Sprijin financiar pentru o parohie din orasul Harlau

Sprijin financiar din partea administratiei locale din Harlau pentru a ajuta la continuarea lucrarilor de la Parohia “Sfantul Vasile” din oras.  In prezent, lucrarile se afla la jumatate de drum, iar de mai bine de patru ani se munceste pentru finalizarea costructiei acestui locas, unde locuitorii din Harlau sa se adune in zilele de sarbatoare bisericeasca.

Este vorba despre un ajutor de 20.000 de lei, bani acordati de primaria Harlau prin intermediul unei hotari aprobate in cadrul sedintei de Consiliu Local de pe 31 august si care urmeaza sa fie folositi pentru achizitonarea de materiale de constructie.

Conform spuselor parintelui paroh, Paltinel Gheorghe, cel care coordoneaza lucrarile de la noua parohie, se lucreaza alternativ iar, in acest moment, se aproximeaza ca muncitorii se vor apuca din nou de treaba incepand cu luna octombrie.

Biserica cu hramul de Sfantul Nectarie de Eghina ar urma sa fie ridicata pe strada Vasile Gheorghiu, in apropierea blocurilor Anl, iar pana in prezent s-au cheltuit 1,3 milioane de lei, bani stransi prin sponsorizari si, inclusiv donatii de la cetateni.

Precizam ca in continuare sunt necesare fonduri pentru a definitiva constructia, iar cei interesati sa ajute pot afla mai multe detalii la numarul de telefon 0740 47 77 89.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Expoziție cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române

Muzeul Municipal Pascani sărbătoreşte Ziua Unirii Principatelor Române, printr-o...

Pășcănenii se plâng că nu au bani sa achite dările la bugetul local

Cresterea taxelor si impozitelor locale cu cca. 40% a...

Problemele de fond funciar amânate, nu rezolvate

Dezamagire in randul pascanenilor care au ajuns joi, 20...

Sticla va fi colectată separat, de luna viitoare

Se modifică programul de ridicare a deseurilor din sticla...

Noii directori de la școlile din Pașcani au semnat contractele de management

Noii directori de la scolile din Pascani au semnat...